Arrangement: Konferanse | Messe

Møt Eksfin på ONS 2024

ONS 2024 er årets store happening for mange internasjonale og norske aktører innenfor energibransjen. Eksfin deltar med stand i Stavanger

Dato og tid

Dato: 26 august 2024 - 29 august 2024

Tid: 09:30 - 15:00

Sted: Stavanger

Tilleggsinformasjon: Stavanger Forum, Gunnar Warebergsgate 13, 4021 Stavanger. Hall 9, stand nummer 9470.

Et finansieringstilbud fra Eksfin kan være avgjørende for et norsk selskap i internasjonal konkurranse om en viktig eksportkontrakt. Vi deltar med egen stand på ONS for å treffe eksisterende og fremtidige kunder og samarbeidspartnere. Kom innom for å høre mer om våre finansieringstilbud

Lurer du på hvordan Eksfin kan hjelpe din bedrift? Gjør en avtale i dag

Vi dekker mange ulike finansieringsbehov som en eksportbedrift eller en leverandør til en eksportnæring har. Lurer du på hvordan vi kan hjelpe akkurat din bedrift? Ta kontakt med enten Linn Lie eller Ivar Løvberget for å avtale et møte allerede nå.

Felles stand for Eksfin og Innovasjon Norge

Eksfin og Innovasjon Norge kan hjelpe norske bedrifter med ulike behov på forskjellige stadier i en livssyklus – og ofte kan den samme bedriften hente finansiering fra begge virksomheter. På standen vår på ONS vil du finne kunnskapsrike rådgivere fra begge virkemidler – kom innom og slå av en uforpliktende prat!

 

ONS har siden starten av messen i 1974 vært en viktig møteplass for både norske eksportører og leverandører til energi-sektoren – så vel som utenlandske selskaper som er i markedet for norske kvalitetsleverandører. Vi er derfor glade for at konferansen igjen arrangeres – og gleder oss til å treffe både eksisterende og nye kontakter i Stavanger.

 

 

Publisert:

Les mer om: