Arrangement: Konferanse | Messe

Møt Eksfin på ONS

ONS 2022 er årets store happening for mange internasjonale og norske aktører innenfor energibransjen. Eksfin deltar med stand i Stavanger fra 29. august til 1. september.

Dato og tid

Dato: 28 august 2022 - 01 september 2022

Tid: 09:30 - 15:00

Sted: Stavanger

Tilleggsinformasjon: Stavanger Forum, Gunnar Warebergsgate 13, 4021 Stavanger. Hall 9, stand nummer 9470.

Et finansieringstilbud fra Eksfin kan være avgjørende for et norsk selskap i internasjonal konkurranse om en viktig eksportkontrakt. På ONS håper vi derfor å nå både eksisterende og fremtidige kunder og samarbeidspartnere med vårt tilbud og nye, utvidede mandat.

 

Net Zero Markets og Scale Up nye fokusområder for konferansen

I år har messen har to nye fokusområder som er særlig relevante for Eksfins kunder: Net Zero Markets og Scale ups.

Net Zero Markets er den nye ONS-møteplassen for lav-karbon og fornybar energi. Temaer vil være karbonfangst (CCS), hydrogen, havvind, solenergi og batteri.

Kjennskap til det statlige finansieringstilbudet vil også kunne være viktig for mange norske virksomheter i vekst og/eller under omstilling – uavhengig om selskapet er en SMB med skaleringsbehov eller et stort industrikonsern.

 

Eksfin på det faglige programmet

Eksfin-direktør Tone Lunde Bakker vil bidra i det faglige programmet til Net Zero Markets tirsdag 30. aug. (Vi oppdaterer siden løpende med mer informasjon.)

 

Lurer du på hvordan Eksfin kan hjelpe din bedrift? Gjør en avtale i dag

Vi dekker mange ulike finansieringsbehov som en eksportbedrift eller en leverandør til en eksportnæring har. Lurer du på hvordan vi kan hjelpe akkurat din bedrift? Ta kontakt med enten Linn Lie eller Anders Gerlach Nielsen for å avtale et møte allerede nå.

Fra Eksfin for øvrig deltar Pernille Østensjø, Ute Borghardt, Ivar Løvberget, Bodil Sannes-Vardenær, Vilde Grønn Larsen og Preben Aakermann.

 

Felles stand for Eksfin og Innovasjon Norge

Statlige Eksfin og Innovasjon Norge kan hjelpe norske bedrifter med ulike behov på forskjellige stadier i en livssyklus – og ofte kan den samme bedriften hente finansiering fra begge virksomheter. På standen vår på ONS vil du finne kunnskapsrike rådgivere fra begge virkemidler – kom innom og slå av en uforpliktende prat!

Besøk oss i Hall 9 på stand nummer 9470.

 

ONS har siden starten av messen i 1974 vært en viktig møteplass for både norske eksportører og leverandører til energi-sektoren – så vel som utenlandske selskaper som er i markedet for norske kvalitetsleverandører. Vi er derfor glade for at konferansen igjen arrangeres – og gleder oss til å treffe både eksisterende og nye kontakter i Stavanger.

 

 

Publisert:

Les mer om: